marți, 5 mai 2009

Sportul rege

Pentru multi sportul rege este fotbalul. Pentru el isi sacrifica mare parte din timp sau in unele cazuri chiar familia. Si mie imi place fotbalul dar cel jucat de fotbalistii din campionate cum ar fi Anglia , Spania , Italia , Germania sau Franta , acolo unde intradevar vezi un spectacol sportiv , unde oamenii merg la stadion din placere.
Cand vad mizeriile din fotbalul romanesc ma apuca greata si sincer nici nu ma mai pot uita la un meci din campionatul intern sau la vreo emisiune pe aceasta tema.
Si atunci stau si ma intreb care este sportul rege pentru mine? Un sport care imi aduce satisfactie , care ma binedispune , un sport pentru care sa-mi fac timp indiferent cat de ocupat as fi , un sport unde sa-mi pot duce copii fara teama ca ar putea iesi un scandal cu batai si injurii.
Si atunci pentru mine acest rege a murit si am incoronat noul rege si anume " regele baschet" si am strigat " Traiasca regele"
De ce baschet ? Pentru ca este singurul sport reprezentativ pentru orasul meu , pentru ca si copii mei sunt inebuniti dupa acest sport , pentru ca acest sport imi ofera bucurii si trairi de suporter.
Am preluat insemnele regale ( culorile galben - albastru) si am pornit la lupta pentru cucerirea titlului alaturi de ceilalti osteni ajutand cu ceea ce putem la bataliile ce se dau in teren. Un prieten spunea ca stau la "tenismeni" dar asa cum viagra ridica un anumit nivel asa si minunatii baieti din galerie ridica "tenismenii" in picioare si ii fac sa cante in rand cu ei.
Eu le multumesc pentru asta , le multumesc pentru spectacolul pe care-l fac la fiecare meci al echipei , le multumesc pentru lectiile de fair-play oferite si sper ca in acest an sa fie si randul nostru sa ne bucuram pentru titlu !!!!
HAI CSU !!!!

Un comentariu:

  1. daca vrei intra si la mine pe blog si fotbalul la noi se joaca cu valiza pe terenul DNA-ului

    RăspundețiȘtergere